Super Lucky Frog

Super Lucky Frog

Du kanske har läst om spelaren som vann 54.300.000 kronor (54 miljoner) på Hall of Gods. Om han inte dagen innan hade vunnit 450.000 dollar på Super Lucky Frog, hadde han inte vunnit sina miljoner...

Super Lucky Frog är en fantastisk spelautomat från Net Entertainment, och har varit en av de mest populära i Sverige de senaste åren, kanske särskilt efter berättelsen om den lyckliga Sunnmøre blev känd i media.

Bästa sajter till SuperLuckyFrog spelautomaten

Bästa stället att spela på Super Lucky Frog:

  • Vi rekommenderar Betsson när du spelar Super Lucky Frog, av den enkla anledningen att det var här som historiska händelse ägde rum, där Sunnmøre inledde sitt spår äventyr. Det faktum att du får 20 free spins och 1500 kronor insättningsbonus är också en av anledningarna till att vi rekommenderar Betsson till denna maskin.
  • Annars är ComeOn ett bra ställe att börja när du spelar på maskiner som denna, eftersom de är eventyrcasinoet nätet, och har specialiserat sig på spelupplevelse som ger dig mer än bara möjligheten att vinna pengar - men också fokuserar på kvalitet spel som Super Lucky Frog.

Jackpots och priser på Super Lucky Frog:

Det finns progressiva jackpots som gäller på Super Lucky Frog. Maskinen har inte bara en jackpot, men 3 jackpots växer något större: Super, Jacky och Froggy är namnet på jackpots och super jackpots går snabbt över 100.000 dollar.

att vinna måste du ha 3 bonus grodor på vinstraden. När du har fått det, kan du vinna jackpot priser. Bonusrundan äger rum på ett lyckohjul där målet är att träffa rätt område.

Du kan vinna 30 gratisspel som du börjar spela med riktiga pengar. Dessa fria spin priser du kan givetvis vinna så många gånger du kan och det finns inga begränsningar. Gratis rundor har också relativt höga premier.

svenska spelautomater