MegaJoker

MegaJoker

Mega Joker kan du vinna en progressiv jackpot, och storleken på jackpotten snabbt nå ett värde av flera hundra tusen dollar.

Få 20 free spins på Mega Joker

Hur mycket du kan vinna visas på spelautomaten när som helst. Du måste ha 3 jokrar på samma vinstlinje för att vinna jackpotten.

Mega Joker påminner mycket om de maskiner som utnyttjades i de flesta livsmedelsbutiker i Sverige innan. Även om det inte är en kopia som Jackpot600 det är minst en maskin som liknar väldigt mycket de. Mega Joker är faktiskt en av våra favorit maskiner! Ljuden, knappar och funktioner är identiska med de maskiner som de hade i den ursprungliga svenska spåren.

MegaJoker bonus från MrGreen

Vi rekommenderar MrGreen för alla som vill spela Mega Joker. Mrgreen ger nämligen 20 free spins, och är den enda organisation som har akkuratt detta erbjudande.

På toppen av gratis spel du också upp till 3000 miljoner i bonus när du sätter in pengar i mrgreen

Besök mrgreen och få 20 gratis spel Mega Joker + utöver bonus 3000 kr

Hur man vinner på Mega Joker spelautomat

För att komma till supermeteret måste du först vinna vinster på vanligt sätt. När du vinner pengar så kan du istället för att betala ut pengar väljer att överföra vinster till supermeteret. Fördelen med vadslagning på supermeteret är att du kan spela med högre insatser och därmed vinna mer.

Mega Joker är inte en av dessa "miljoner maskiner" där du kan bli rik snabbt. Du kommer inte att vinna miljoner än du kan använda under livet på Mega Joker, men om något ändå en fin vinst som kan ge dig en extra lyxigt liv för en stund (tittar för maskiner där du kan vinna tiotals miljoner euro det Mega Fortune ska du spela på).

svenska spelautomater