Gonzos Quest spelautomat

Gonzos Quest, spelautomat, bonus

Gonzos Quest är en fantastisk video slot med en stor historia av det spanska conquistadoren Gonzalo Pizzaro. Detta är en automatisk erfarenhet av sällsynta och en av anledningen till att vi har valt att lyfta fram just denna maskin som en av de mest spektakulära spelautomater på nätet just nu.

Spel på Gonzo Quest automaten här

Historien bakom Gonzos Quest

Gonzos Quest spelautomat är baserad på en spännande historisk händelse. Gonzos Quest bygger nämligen på historien om Gonzalo Pizzaro tema. Pizzaro var en spansk conquistador (från spanska och betyder erövrare). Conquistador är termen för upptäcktsresande och äventyrare som lämnar Amerika och Asien under spanskt styre på 1500-talet fram till 1700-talet.

Gonzalo Pizarro ledde en expedition 1540 till 1542 leta efter den mytomspunna gyllene staden El Dorado. Gonzalo uppror efter sin bror Francisco dog och sedan dömts till döden för høyforæderi och tyranni. Gonzalo slutligen halshuggen i Peru 9 April 1548.

Även om du nu känner till historien bakom maskinen, så inte ska vi utsätta de mest spännande detaljer för dig: du blir bättre bekant med Gonzo i hans o-butik "Quest" genom denna stora spelautomat! Jag måste bara försöka!

Gonzos Quest bonus

Det bästa stället att uppleva Gonzos Quest är enligt vår mening ingen tvekan ComeOn. Här kan du inte bara vinna pengar utan också troféer och värdefulla skatter, och för varje dragning eller spel, samlar du poäng. De ger free spins och en bonus. Det finns en hel del, men erbjudandet kommer inte för evigt, så du bör dra nytta av dessa gratisspel innan erbjudandet ändras

Spelautomaten Gonzos Quest

Detta är en Net Entertainment (NetEnt) spelautomat. Som du kanske vet, är NetEnt ett svenskt spelföretag som har utvecklat några av de mest legendariska online slots. Gonzos Quest är enligt en av de allra bästa.

Upplev Gonzos Quest 3D Ja, du läste rätt: Gonzos Quest är faktiskt en 3D maskin, och den första i världen i sitt slag. En unik upplevelse att spela på dessa maskiner. Du säkert inte 3D glasögon eller annan avancerad utrustning ning att uppleva de underbara bra grafik på den här spelautomaten.

Detta är en slot där du kan förvänta ofta gratisspel i spelet. I goda äventyrare stil enheter är inte längre fri spin här, men "fritt fall". När du spelar med dina egna pengar, det är alltid en trevlig bonus.

Många maskiner är mycket lika, och de flesta är nästan tro att kopior av varandra, men med vissa mindre förändringar i funktionalitet eller grafik. Gonzos Quest representerar något helt nytt, och spelmaskin som verkligen gav impulser till revolutionen med kreativa maskiner som verkligen har gjort det mycket mer spännande att automatisera spelare.

svenska spelautomater